Jaunumi

Iekļaujošā teātra meistarklase teātra profesionāļiem 2. - 3. maijā

Iekļaujošā teātra meistarklase teātra profesionāļiem 2. - 3. maijā

Latvijas Leļļu teātris ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu 2. - 3. maijā organizē īru iekļaujošā teātra (inclusive theatre) teorētiķa un praktiķa Endrū Stenforda (Andrew Staford) meistarklasi "Iekļaujošā māksla bērniem un jauniešiem ar invaliditāti", lai dotu iespēju gan teātra radošajam kolektīvam, gan citiem Latvijas teātru profesionāļiem papildināt zināšanas par šo nozīmīgo praksi. Endrū Stenfords ir teātra profesionālis, režisors, izpildītājs un konsultants,
kas specializējies iekļaujošā teātra veidošanā bērniem un jauniešiem ar invaliditāti un/vai īpašām vajadzībām. Latvijā šāda veida meistarklases būs unikāls un ļoti vērtīgs notikums, dalība tajās tiek piedāvāta ne tikai LLT radošajai komandai, bet arī citiem ar bērnu teātri saistītiem māksliniekiem, lai ieguvums un potenciālā interese par iekļaujošu iestudējumu veidošanu būtu pēc iespējas plašāka.

Meistarklases būs saistošas aktieriem, režisoriem, māksliniekiem, horeogrāfiem, dramaturgiem un citiem teātra profesionāļiem un šo jomu studentiem.

Meistarklase ir jāapmeklē abas dienas: 2. un 3. maijā 10.00 - 17.00
(nav iespējams pieteikties tikai uz vienu dienu!)
Darba valoda - angļu.
Norises vieta: Deju skola "Dzirnas", Lāčplēša iela 106 k-1, 3.stāvs, Lielā zāle
Līdzi jāņem piemērots apģērbs, lai brīvi kustētos, un maiņas apavi iekštelpām.

VIETU SKAITS IEROBEŽOTS!

Informācijai: Latvijas Leļļu teātra projektu vadītāja Olita Jakovele - olita@lelluteatris.lv, 26418118

Pieteikšanās,
aizpildot dalībnieka reģistrācijas anketu, līdz 23.04.2023

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfn8P8pD8J1n6.../viewform

 

MEISTARKLAŠU PROGRAMMA

Foto: Neil Harrison, Replay Theatre Company

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.