Jaunumi

80. dzimšanas dienu svinēsim ar starptautisku pasākumu programmu

80. dzimšanas dienu svinēsim ar starptautisku pasākumu programmu

4. oktobrī svinēsim 80. dzimšanas dienu, ko paredzēts atzīmēt ar plašu pasākumu programmu "Kurp doties?" teātra profesionāļiem un interesentiem. 4 dienu garumā Latvijā viesosies starptautiski atzīti teātra profesionāļi un lektori.

Programma KURP DOTIES? norisināsies no 1. – 4. oktobrim Latvijas Leļļu teātra, Latvijas Kultūras akadēmijas, Latvijas Mākslas akadēmijas telpās un Raiņa un Aspazijas mājā.

 

KURP DOTIES? pasākumu programma

1. un 2. oktobrī MEISTARKLASES

Katra no meistarklasēm ilgs 2 pilnas dienas.

 

3. un 4. oktobrī KONFERENCE

Konference “Laikmetīgais (leļļu) teātris: Kurp doties?” pulcēs atzītus lektorus no Latvijas, Lietuvas, Somijas, Čehijas, Beļģijas, Peru un Austrālijas. Konference notiks Latvijas Leļļu teātra Lielajā zālē.

Uzzini vairāk un reģistrējies

 

1. un 3. oktobrī VIESIZRĀDES

 

2. oktobrī pirmizrāde LEĢENDĀRĀ IZRĀDE

Režisori Vija Blūzma, Edgars Kaufelds un Mārtiņš Eihe kopdarbā pētīs un atklās ekstravagantās Latvijas Leļļu teātra režisores un mākslinieciskās vadītājas Tīnas Hercbergas daiļradi un personību, meklējot 1967. gada apbalvojumiem bagātā iestudējuma “Interlellis-67” panākumu atslēgu.
 

PLĀŠAKA INFORMĀCIJA par pasākumu programmu - teatrakonference.lv

Pasākumu programma tiek īstenota ar Latvijas Leļļu teātra, Latvijas Republikas Kultūras ministrijas, Valsts Kultūrkapitāla fonda un Ziemeļvalstu un Baltijas valstu mobilitātes programmas “Kultūra” finansiālu atbalstu!

 

Vietu skaits meistarklasēs, konferencē un viesizrādēs ir ierobežots.

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.