Jaunumi

Teātra festivāls Nr. 2

Teātra festivāls Nr. 2

No 1. līdz 5. jūnijam Rīgā un Liepājā norisināsies Teātra festivāls Nr.2, kas vēstīs par satikšanos un stāstiem, kuri aktuāli šodien. Festivāla programmā iekļautas astoņas izrādes, kas balstītas oriģināldramaturģijā, un runā par sociāli politiskiem un dziļi personiskiem jautājumiem, kuri skar ikvienu no mums. Pēc izrādēm skatītāji ir aicināti piedalīties sarunā, lai dalītos iespaidos par redzēto. Savukārt teātra profesionāļi kopā skatīs sev aktuālos jautājumus par izrāžu tapšanas procesu un jaunas auditorijas meklējumiem.  

Festivāls top, sadarbojoties Dirty Deal Teatro, Ģertrūdes ielas teātrim, Latvijas Leļļu teātrim un Latvijas Nacionālajam teātrim. Tā pamatā ir vēlme un nepieciešamība pēc vietas un laika, kurā satikties un būt kopā - sākot ar festivāla organizētājiem, kuriem pievienojas iesaistītie mākslinieki un festivāla izrāžu apmeklētāji.

1. jūnijā festivālu atklās atklās politiski erotiskais kabarē BEZ MORĀLES. AR LELLĒM.

3. jūnijā festivāla ietvaros varēs redzēt Rūdolfs Apses izrādi VAĻA DZIESMA, kas tapusi pēc Ances Muižnieces oriģināldramaturģijas.

Ar visu festivāla programmu varat iepazīties zemāk. Uz tikšanos!

 

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.