Jaunumi

Jūnijā skolotājiem BEZMAKSAS ieeja uz izrādēm!

Jūnijā skolotājiem BEZMAKSAS ieeja uz izrādēm!

Sveicot pedagogus ar mācību gada noslēgumu,
piedāvājam skolotājiem jūnija mēnesī iepazīt Latvijas Leļļu teātra izrādes bez maksas!

80. sezonā, kas sāksies 2023. augustā, paredzēt veidot jaunu skolēnu iestudējumu repertuāra sistēmu, lai piedāvātu plašāku izrāžu klāstu dienas laikā, kad klasēm ir visērtāk plānot teātra apmeklējumu. Tādēļ vēlamies dot iespēju skolotājiem jau laikus noskatīties šīs sezonas un iepriekšējo sezonu jauniestudējumus un izvērtēt, kas varētu būt interesants un piemērtos viņu klasēm. 

1 bezmaksas biļeti iespējams saņemt teātra kasē, uzrādot ITIC karti*! (skolotājam ir iespējams saņemt 1 bezmaksas biļeti uz vienu vai vairākām izrādēm jūnijā, dodoties uz teātra kasi Rīgas Latviešu biedrības namā vai sazinoties ar kasi pa telefonu 67285355.

Kases darba laiks atrodams ŠEIT

AICINĀJUMS šeit!

Bezmaksas vietu skaits katrā izrādē var tikt limitēts. 

Īpaši iesakām:

Iespējams apmeklēt arī citas jūnija izrādes pēc izvēles, ja uz tām pieejamas brīvas vietas!

Lai saņemtu bezmaksas biļeti, kasē būs nepieciešams norādīt kontaktinformāciju un parakstīties par biļetes saņemšanu. 

*Ja skolotājam nav ITIC karte, var uzrādīt arī skolas izdotu apliecinājumu par darba attiecībām kopā ar derīgu personu apliecinošu dokumentu. 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.