Jaunumi

Svinam Ziemassvētkus!

Svinam Ziemassvētkus!

Svarīgi ir ne tikai kopā svētkus svinēt, bet KOPĀ arī tiem gatavoties!

Tā nu laikā, kad vēl zemi klāja bieza sniega kārta, ARNITA, DACE, KRISTĪNA un ARTŪRS devās mežā lūkoties pēc mūsu SVĒTKU EGLĪTES. Atrada, apdziedāja, samīļoja un atveda to uz mūsu mājām.

 

Ja Tev vēl nav savas eglītes, tad palūkojies Latvijas Valsts mežu kartē, kurā būs norādītas vietas, kur drīkst zāģēt eglīti un kā to pareizi darīt - https://www.lvm.lv/.../ko-drikst-meza/ziemassvetku-

Nākamie pie darba ķērās DANA, ELĪNA, MIĶELIS, MATĪSS un PĒTERIS, kuri KOPĀ nolēma izpušķot eglīti ar pašu veidotiem rotājumiem no dabas materiāliem.

 



LIENĪTE, LILIJA, SANTA un JURIJS kopīgi izcepa piparkūkas un izrotāja tās ar pašu gatavotu glazūru un “stiklenēm”.

 

Svētkos ir svarīgi dalīties un iepriecināt, tādēļ RIHARDS un BAIBA kopīgi devās ārpus teātra, lai garāmgājējus pacienātu ar tikko izceptām piparkūkām. 


PRIECĪGUS UN GAIŠUS ZIEMASSVĒTKUS!

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.