Jaunumi

Šodien, 28.02. Ventspilī ar Latvijas Leļļu teātri tiek parakstīts nodomu protokols

Ceturtdien, 28. februārī plkst.13.00, pirms izrādes “Sniegbaltīte un septiņi rūķīši” Ventspils pilsētas dome, SIA „Kurzemes filharmonija” un valsts SIA “Latvijas Leļļu teātris” parakstīs trīspusēju nodomu protokolu par sadarbību laika periodā līdz 2021. gada 31. decembrim.

 

 

Ceturtdien, 28. februārī plkst.13.00, pirms izrādes “Sniegbaltīte un septiņi rūķīši” Ventspils pilsētas dome, SIA „Kurzemes filharmonija” un valsts SIA “Latvijas Leļļu teātris” paraksta trīspusēju nodomu protokolu par sadarbību laika periodā līdz 2021. gada 31. decembrim.

Pirmā vienošanās ar Latvijas Leļļu teātri tika noslēgta 2009. gadā. Sadarbības ietvaros teātris ik gadu ventspilniekiem piedāvā četras viesizrādes.

Lai veicinātu ventspilnieku ieinteresētību, kā arī nodrošinātu profesionālās kultūras pieejamību, Ventspils pašvaldība sadarbojas ar visiem Latvijas profesionālajiem teātriem, Latvijas Nacionālo Operu un Baletu, Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, Liepājas Simfonisko orķestri, kā arī ar citām koncertorganizācijām.

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.