Jaunumi

Konkurss - palīdzi atrast dāvanu Jūlijonkuliņa kaķim!

ZIEMASSVĒTKU DĀVANA EPENTĀLERAM IR ATRASTA!

PALDIES PAULAI PAR IDEJU! KAĶĪTIS SVĒTKOS SAŅEMS DISKOBUMBU!

 

 

11. decembrī Latvijas Leļļu teātrī pirmizrādi piedzīvos iestudējums “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki 2”. Atraktīvais Jūlijonkuliņš ar savu kaķi skatītājiem jau pazīstams no stāsta pirmās sērijas – “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki”, kas arī šogad būs skatāma Leļļu teātra Lielajā zālē. Savukārt izrādes varoņu jaunākie piedzīvojumi galvenokārt tiks izrādīti Latvijas reģionos, iepriecinot ārpusrīgas bērnus. 

Tāpat kā pirms gada, arī šoreiz Jūlijonkuliņam nepieciešama mazo skatītāju palīdzība! Ziemassvētki tuvojas, taču vecais vīrs nespēj izlemt, ko lai uzdāvina savam kaķītim svētkos. Tieši bērni bija tie, kuri pagājušogad palīdzēja Jūlijonkuliņam izdomāt, kā savu mīluli godāt, dodot tam vārdu Epentālers. Tāpēc arī šogad kaķa saimnieks visas cerības liek uz palīgiem un līdz 5. decembrim gaida dāvanu ierosinājumus uz info@lelluteatris.lv. Labākās idejas autoru gaida ielūgumi uz pirmizrādi.

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.