Jaunumi

Tuvojas izrādes "Saulīte un sniega cilvēciņi" PIRMIZRĀDE!

7. decembrī bērnu vērtējumam tiks nodota režisora Māra Koristina iestudētā izrāde „Saulīte un sniega cilvēciņi” gan latviešu, gan krievu trupas izpildījumā. Izrādes pamatā ir krievu dramaturga Aleksandra Veselova luga bērniem, ko režisors veido kā klasisku leļļu izrādi bērniem no trīs gadu vecuma. Iestudējumā skanēs komponista Valda Zilvera dziesmas, savukārt leļļu tēlus izrādē latviešu valodā iedzīvinās aktieri Lienīte Osipova, Ance Muižniece un Miķelis Žideļūns, bet krievu valodā – Olga Larina, Aleksandra Brunere un Lilija Sūna. Iepriekš izrāde „Saulīte un sniega cilvēciņi” Latvijas Leļļu teātrī tika iestudēta tālajā 1980. gadā un tagad, pēc 33 gadiem, šī saviļņojošā un liriskā pasaka atgriezīsies uz Leļļu teātra skatuves.

Krievu trupas pirmizrāde - 7. decembrī pl.11:00

Latviešu trupas pirmizrāde - 7. decembrī pl. 14:00

Īsi pirms Ziemassvētkiem, 21. decembrī, gaidāma arī pazīstamās pasakas „Trīs sivēntiņi un vilks” pirmizrāde krievu trupas izpildījumā...

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.