Grigorijs Osters

Kaķēns vārdā Vau

3+RU
1h 10min  / 2 cēlieni
Kamīnzāle (Rīgas Latviešu biedrības namā)

Par izrādi

Pirmizrāde: 29.11.2019.

Izrāde “Kaķēns vārdā Vau” tapusi pēc Grigorija Ostera pasakas motīviem. Šo darbu, kas sarakstīts pirms vairāk nekā 40 gadiem, iemīļojuši daudzu paaudžu lasītāji. Pasakas galvenais varonis – mazs kaķēns ar kaķēnam neierastu vārdu Vau, iepazīst pasauli un spriež par to neierastā veidā.

Izrādes tēli ir divi bērni - kaķēns un kucēns, un divi pieaugušie - suns un kaķis. Pieaugušie suns un kaķis rīkojas tā, kā ieraduši daudzu gadu garumā, vienmēr sagaidot kādas likstas un nodevību, un šo pieredzi cenšas iemācīt mazuļiem. Mazuļi raugās uz pasauli atšķirīgi, viņu rīcība ir pagalma pieaugušajiem negaidīta – viņi vēlas spēlēties un draudzēties viens ar otru.

Izrādes režisors Māris Koristins stāsta: “Izrāde ir par bērnību, par jaukāko laiku, kad nav negatīvas pieredzes, un kaķēni nezin, ar kuru vajadzētu vai nevajadzētu draudzēties. Ir taču tik jauki novērot zooloģiskā dārza mazuļu nodalījumu, kurā rotaļājas visdažādāko zvēru mazuļi. Un vēl – ja pieaugušais nodarījis pāri mazākajam, tad arī viņam ir jāatvainojas”.

Radošā komanda

Režisors:
Māris Koristins
Māksliniece:
Vita Radziņa
Komponists:
Valdis Zilveris
Dziesmu teksti:
Vladimirs Novikovs

Lomās

Kaķēns Vau:
Jūlija Meščerjakova
Kucēns:
Lilija Sūna
Vecais kaķis:
Jurijs Luniks
Suns:
Vladimirs Svoboda

Video

Jauna izrāde Leļļu teātrī – “Kaķēns vārdā Vau”

Atsauksmes

Дина

Очень понравился! Актеры супер и красивые куклы, декорации!

Olga

Прекрасное представление для маленьких зрителей. Я бы сказала, что можно и для 2+. О дружбе, взаимопомощи и смелости. Спасибо большое актерам, они прекрасны в каждой работе!

Tava atsauksme

* Ja atsauksme neatbilst vispārpieņemtām normām, Leļļu teātris ir tiesīgs to nepublicēt

Personas datu pārzinis - VSIA "Latvijas Leļļu teātris", reģ.nr. 40003782984, adrese: Kr.Barona iela 16/18, Rīga, LV-1050;
Kontaktinformācija: e-pasta adrese: info@lelluteatris.lv, tālrunis + 371 67285418

Atsauksme iesūtīta!

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.