Alf Prøysen

A Yeanling Who Counted to Ten

2+LV
40min  / Act 1
Small hall
16,00 EUR

Nearest performances

Sold out
Sold out

About the performance

Dramatization: Oļesja Jemeļjanova
Premiere: 02.03.2019.

It is often said that the sooner a child learns to count, the better. However, the events in the story “A yeanling who counted to ten” by the Norwegian writer Alf Prøysen initially develop quite in the opposite way. When the little yeanling dares to count everyone he encounters on his way, the neighbours are not happy. Only when the angry animals find themselves in a fatal situation does the importance of numeracy become clear.

The new production of director Vija Blūzma is part of the popular series of Small Hall performances for the youngest audience. The artist Anita Znutiņa-Šēve this time has chosen to create these funny and charming animal characters as parterre dolls.

Nomination: The Best Play for Children or Youth. Latvian annual theatre award Spēlmaņu nakts 2018/2019

Creative team

Stage director:
Vija Blūzma
Stage version, translation:
Daina Strelēvica
Stage, costume, puppet designer:
Anita Znutiņa-Šēve
Composer:
Uģis Vītiņš
Video designer:
Evita Bēta

Video

Kazlēns, kas prata skaitīt līdz desmit Latvijas Leļļu teātrī

Comments

Līga

Ļoti jauka izrāde, kuru izbaudīja gan trīsgadnieks, kam šis bija pirmais teātra apmeklējums, gan teju piecgadniece, kam ir jau neliela teātra pieredze, gan, protams, arī es, jo aktierspēle bija brīnišķīga. Paldies!

Inta

Bijām visa ģimene uz šo jauko izrādi un visiem patika! Mazais 2gadnieks pēc šīs izrādes ļoti viegli iegaumēja un labprāt sāka skaitīt līdz 10! Uzslavas visiem darbiniekiem par radošo darbu - it īpaši aktieriem! Paldies!

Dace

Brīnišķīga izrāde - interesanti gan bērniem gan pieaugušajiem! Biju uz izrādi kopā ar meitu (2 gadi un 4 mēneši). Meita ar interesi un sajūsmu sekoja līdzi notiekošajam un bija priecīgi satraukta par trako skriešanu. Ļoti kreatīvi stāsts ir pielāgots ļeļļu teātra formātam un līdz ar to arī vecākiem ir interesanti skatīties. Brīnišķīgi aktieri un dzīvnieku personības. Daudz humora izrādē. Izrādes garums tieši laikā 2gadniekiem.

Tava atsauksme

* If the comment does not comply with the generally accepted norms, the Puppet Theatre has the right not to publish it

Personas datu pārzinis - VSIA "Latvijas Leļļu teātris", reģ.nr. 40003782984, adrese: Kr.Barona iela 16/18, Rīga, LV-1050;
Kontaktinformācija: e-pasta adrese: info@lelluteatris.lv, tālrunis + 371 67285418

Comment has been sent in!

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.