Jaunumi

Martā Rīgā notiks bērnu un jauniešu teātra festivāls "EJU MEKLĒT"

Starptautisks profesionālo teātru festivāls bērniem un jauniešiem “Eju meklēt!” notiks no 9. līdz 12. martam.

            2017. gada 9. līdz 12. martā Rīgā un Pierīgā norisināsies festivāls “Eju meklēt!”, piedāvājot iespēju iepazīties ar profesionālu teātru programmu no Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Izraēlas un Latvijas. Izrādes iestudētas bērniem un jauniešiem vecumā no 1 līdz 18 gadiem.

            Festivāla programma meklē žanru robežas ēnu un objektu izrādēs, zīmējumu un muzikālajā teātrī, nano operā un Šekspīra tekstu klaunādē.

            “Eju meklēt!” ietvaros būs arī dažādi papildu pasākumi: starptautisks profesionāļu simpozijs “Skatuves māksla bērniem - izklaide, izglītība, personība” Zirgu Pastā un kontaktu programma “Festivāla klubs” kultūras telpā “3 Māsas”. Šajos pasākumos aicināti piedalīties pedagogi, aktieri, horeogrāfi, režisori, studenti, mākslas teorētiķi.

            Pilna festivāla programma pieejama www.ejumeklet.lv. Festivālu organizē biedrība “ASSITEJ Latvija".

 

Festivāla ietvaros 3 izrādes notiks arī Latvijas Leļļu teātrī:

"Hamlets", "7 pasakas par Ņukucīti" un "Kaštanka"

 

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.