Jaunumi

Lielisks pārsteigums svētkos - DĀVANU KARTE izrādes apmeklējumam!

Saldumi apēdas, mantas salūzt, bet bērnības iespaidi saglabājas visu mūžu. Kuram gan nav palicis atmiņā kāds bērnības teātra apmeklējums - spilgtu sajūtu mozaīka, kurā iezīmējas vien dažas epizodes - nepacietīgas gaidas, pucēšanās, steiga nenokavēt, nedaudz kutinošais satraukums, nodziestot gaismai zālē, izrādes varoņi un notikumi, bet pāri visam - apsarmojusī saldējuma kokteiļa glāze, kurai par godu izstāvēta garumgara rinda. Uzdāvini šādu neaizmirstamu piedzīvojumu arī savam, radu vai draugu bērnam!

LATVIJAS LEĻĻU TEĀTRA DĀVANU KARTES

 

 

Leļļu teātra dāvanu karti varat iegādāties teātra kasē K. Barona ielā 16/18 darba laikā:

Pirmdienā - piektdienā: 10:00-18:00
Sestdienā, svētdienā: 10:00-17:00

Pieejamas dāvanu kartes vērtībās: 7.00 Ls, 10.00 Ls, 15.00 Ls, 20.00 Ls (no 2014. gada janvāra - 10.00, 15.00, 20.00, 25.00 un 30.00 EUR).

Dāvanu karte jāiztērē vienā pirkuma reizē līdz konkrētās sezonas beigām (2014. gada jūnijam). Ja biļetes cena ir lielāka par dāvanu kartes vērtību, starpību varēsiet piemaksāt kasē, norēķinoties ar karti vai skaidrā naudā. Pēc 2014. gada 1. janvāra dāvanu kartes izlietošanas brīdī tās vērtība tiks konvertēta eiro atbilstoši oficiāli noteiktajam kursam.

Leļļu teātra dāvanu karte formas un izskata ziņā līdzinās parastai Biļešu Paradīzes biļetei, taču tā tiks ievietota īpašā biļešu kabatiņā (sk. attēlā) ar Latvijas Leļļu teātra simboliku.

 

Ieprieciniet sevi un citus ar negaistošām vērtībām!

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.