Jaunumi

Leļļu teātra Ziemassvētku PIEDĀVĀJUMS!

Lai rastos gaišā Ziemassvētku sajūta, reizēm pietiek ar vienu skaistu pasaku. Skaistas ziemas pasakas, ko iespējams noskatīties gan teātrī, gan pasūtīt pie sevis izbraukumā, šogad decembrī un janvārī kā katru gadu Jums piedāvā Latvijas Leļļu teātris.

PIEDĀVĀJUMS

VARIANTS NR. 1.

  • Rezervējiet nepieciešamo biļešu skaitu uz kādu repertuārā jau esošu Ziemassvētku izrādi. Jums tiks piedāvāta grupas apmeklējuma atlaide atkarībā no grupas lieluma.
  • No 13.decembra pirms visām Lielās zāles izrādēm un to starpbrīžos pie bērniem viesos Ziemassvētku vecītis;
  • Ja biļetes tiek rezervētas skolēniem vai bērnudārza audzēkņiem, pavadošajam skolotājam vai audzinātājam ieeja bezmaksas;
  • pēc izrādes iespējams pasūtīt Leļļu teātra „Ziemassvētku brigādi” - Ziemassvētku vecīti, rotaļnieci un mūziķi, kuri ar bērniem dziedās, dejos, ies rotaļās un izdalīs sagādātās dāvaniņas.

 

VARIANTS NR. 2.

  • Labprāt dosimies izbraukumā, piedāvājot Jūsu audzēkņiem/ darbiniekiem un viņu bērniem profesionālu leļļu teātra izrādi. Šāda izrāde ļaus Jums pēc saviem ieskatiem plānot zāles piepildījumu. Cena par izbraukuma izrādi – 300 LVL.
  • pēc vēlēšanās papildus izbraukuma izrādei iespējams pasūtīt Leļļu teātra „Ziemassvētku brigādi” - Ziemassvētku vecīti, rotaļnieci un mūziķi, kuri ar bērniem dziedās, dejos, ies rotaļās un izdalīs sagādātās dāvaniņas;
  • Šogad piedāvātās izbraukuma izrādes:
  • Saulīte un sniega cilvēciņi” (rež. Māris Koristins. Lomās – Lienīte Osipova, Miķelis Žideļūns, Ance Muižniece); PIRMIZRĀDE LEĻĻU TEĀTRĪ 7.DECEMBRĪ
  • Rūķis – sveču lējējs” (rež. Vija Blūzma. Lomās – Lienīte Osipova, Anrijs Sirmais);
  • Jampadracis Ziemassvētkos” (rež. Edgars Kaufelds. Lomās – Dana Lāce, Daumants Švampe).

 

VARIANTS NR. 3.

  • Pasūtiet Ziemassvētku izrādi teātra Lielajā zālē (230 vietas) vai Mazajā zālē (80 vietas), saskaņojot ar teātra administrāciju Jums izdevīgu izrādes datumu un laiku.
  • pēc vēlēšanās papildus pasūtījuma izrādei iespējams piesaistīt Leļļu teātra „Ziemassvētku brigādi” - Ziemassvētku vecīti, rotaļnieci un mūziķi, kuri ar bērniem dziedās, dejos, ies rotaļās un izdalīs sagādātās dāvaniņas.

 

PAR

Ø  ATLAIDES APJOMU GRUPAS APMEKLĒJUMAM,

Ø  „ZIEMASSVĒTKU BRIGĀDES” IZMAKSĀM,

Ø  PASŪTĪJUMA IZRĀŽU IZMAKSĀM, KĀ ARĪ PAR

Ø  ORGANIZATORISKIEM JAUTĀJUMIEM

 

LŪDZAM SAZINĀTIES ar Leļļu teātra administrāciju:

Tālr. 67285418

Mob. tālr. 29190272

e-pasts: linda@lelluteatris.lv

 

Informāciju par teātra izrādēm un repertuāru meklējiet mūsu mājaslapas sadaļā IZRĀDES

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.