Jaunumi

No 13. marta - 14. aprīlim izrādes nenotiek!

Sakarā ar ārkārtas situāciju valstī, no 13. marta līdz 14. aprīlim tiek pārtraukta Latvijas Leļļu teātra izrāžu norise. Visas izrādes, kas paredzētas šajā periodā, tiks pārceltas uz maija mēnesi, un iegādātās biļetes būs derīgas to apmeklēšanai. Šobrīd lūdzam visus skatītājus obligāti saglabāt savas biļetes, kā arī tuvāko dienu laikā vēl nesteigties uz teātri vai kasi. Precīzāku informāciju par jaunajiem izrāžu norises laikiem un biļešu maiņas tehnisko pusi sniegsim 18. martā, kad būsim apkopojuši visu nepieciešamo informāciju, lai šis process skatītājiem būtu pēc iespējas vienkāršāks un ērtāks.

Informācija tiks papildināta, sekojiet līdzi ziņojumiem teātra mājaslapā un Facebook lapā.

Līdz tam aicinām atbildīgi uztvert valdības rīkojumus, izvairīties no publiskiem pasākumiem un pārrunāt medijos izskanējušo informāciju ar bērniem, lai pārliecinātos, ka tā viņiem nerada pārspīlētas bailes vai trauksmi par notiekošo.

Pateicamies par sapratni!

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.