Jaunumi

Latvijas Leļļu teātra paziņojums saistībā ar COVID-19

Tuvojoties pavasara brīvlaikam, Latvijas Leļļu teātris aicina ģimenes būt atbildīgām un atcelt ceļojumus, lai neveicinātu vīrusa izplatību Latvijā. Taču, ja ceļojumā tomēr būts, lūdzam 14 dienas pēc atgriešanās Latvijā ievērot prasību bērniem neapmeklēt izglītības iestādes, kā arī neapmeklēt publiskus pasākumus, to skaitā – Latvijas Leļļu teātra izrādes. Lai pasargātu pārējos teātra apmeklētājus no riska, Latvijas Leļļu teātris piedāvā veikt ELEKTRONISKI biļešu maiņu uz vēlāku datumu tiem skatītājiem, kuriem ieplānots teātra apmeklējums 14 dienu periodā pēc atgriešanās no ceļojuma vai ir apstiprināta vīrusa saslimšana pašiem vai kādam no ģimenes locekļiem. LASĪT TĀLĀK

Tuvojoties pavasara brīvlaikam, Latvijas Leļļu teātris aicina ģimenes būt atbildīgām un atcelt ceļojumus, lai neveicinātu vīrusa izplatību Latvijā. Taču, ja ceļojumā tomēr būts, lūdzam 14 dienas pēc atgriešanās Latvijā ievērot prasību bērniem neapmeklēt izglītības iestādes, kā arī neapmeklēt publiskus pasākumus, to skaitā – Latvijas Leļļu teātra izrādes. Lai pasargātu pārējos teātra apmeklētājus no riska, Latvijas Leļļu teātris piedāvā veikt biļešu maiņu uz vēlāku datumu tiem skatītājiem, kuriem ieplānots teātra apmeklējums 14 dienu periodā pēc atgriešanās no ceļojuma vai ir apstiprināta vīrusa saslimšana pašiem vai kādam no ģimenes locekļiem.

Lai veiktu biļešu maiņu, nepieciešams ceļojumu apliecinošs dokuments – lidmašīnas/prāmja iekāpšanas karte vai tml. Biļešu maiņa iespējama TIKAI ELEKTRONISKI, sīkāku informācija par tās tehnisko norisi meklējiet teātra mājaslapā www.lelluteatris.lv vai sazinoties ar administrāciju – info@lelluteatris.lv, 67285418. Skatītājiem, kuri nav izbraukuši no valsts vai neatrodas karantīnā saistībā ar kontaktu ar vīrusa slimnieku, biļešu apmaiņa netiek piedāvāta. Ja pasākums netiek atcelts, teātris biļetes neatgriež un nemaina, izņemot šos speciāli noteiktos gadījumus. Teātris pastiprināti rūpējas par telpu dezinfekciju; aicinām arī skatītājus neaizmirst nomazgāt rokas gan ierodoties teātrī, gan pirms promdošanās.

Lūdzam visus vecākus apzināties ne tikai veselības risku, kādam pakļaujat sevi un līdzcilvēkus, izvēloties ceļot, bet arī potenciālās ekonomiskās sekas, kas var skart jebkuru ģimeni, ja vīrusa izplatības dēļ Latvijā tiks slēgtas izglītības un publiskās iestādes, uzņēmumi utt.   Izturēsimies atbildīgi!

Kā rīkoties, ja pēc atgriešanās no ceļojuma paredzēts teātra apmeklējums

Lai ierobežotu COVID-19 izplatību, piedāvājam veikt biļešu maiņu uz vēlāku datumu tiem skatītājiem, kuriem teātra apmeklējums ieplānots 14 dienu laikā pēc ceļojuma, kā arī tiem, kuri atrodas karantīnā pēc kontakta ar vīrusa slimnieku un pašiem slimniekiem.

Dokumenti, uz kuru pamata tiek veikta biļešu maiņa:

  • Ceļojuma dokumenti ar norādītu datumu un personas vārdu – piemēram, atgriešanās reisa iekāpšanas karte
  • Ārsta zīme par atrašanos karantīnā
  • Ārsta zīme par saslimšanu ar COVID-19

Lai pieteiktu biļešu maiņu, ELEKTRONISKI uz info@lelluteatris.lv jānosūta šādi dati:

  • Viena no nosaukto dokumentu kopija vai fotoattēls
  • Iegādātās biļetes pdf fails vai fotoattēls
  • Datums, laiks un valoda, kurā vēlaties apmeklēt izrādi (vismaz 14 dienas pēc atgriešanās datuma)
  • Ja gadījumā konkrētā izrāde līdz sezonas beigām vairs nav pieejama – citas izrādes datums, laiks un valoda
  • Telefona numurs un e-pasta adrese saziņai

Pēc saņemtā pieteikuma mēs ar Jums sazināsimies, lai apstiprinātu vai precizētu biļešu maiņu.

 

 

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.