Jaunumi

Latvijas Leļļu teātris sveic dzimšanas dienā Dainu Strelēvicu!

Leļļu teātris sirsnīgi sveic savu ilggadējo darbinieci un neskaitāmu izrāžu dziesmu tekstu un lugu autori Dainu Strelēvicu dzimšanas dienā!

 

Leļļu teātris sirsnīgi sveic savu ilggadējo darbinieci un neskaitāmu izrāžu dziesmu tekstu un lugu autori Dainu Strelēvicu 75. dzimšanas dienā! Daina teātrī strādājusi par sabiedrisko attiecību speciālisti, organizējusi dažnedažādus pasākumus, tulkojusi un rakstījusi bērnu lugas, taču visneatsveramākais ieguldījums Leļļu teātra repertuārā ir brīnišķīgie, asprātīgie un skanīgie dziesmu teksti, ko bērni turpina skandināt vēl ilgi pēc izrādes beigām. No pašlaik repertuārā esošajiem iestudējumiem tos var dzirdēt izrādēs „Pīļu namiņa noslēpums”, „Rūķis – sveču lējējs”, „Sniega karaliene”, „Saulīte un sniega cilvēciņi”, „Ērkšķrozīte”, „Gudrais zobiņš” un „Lācītis sirsniņā”, no kurām pēdējām divām Daina Strelēvica ir arī pašas lugas autore.

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.