Jaunumi

Latvijas Leļļu teātris - Latvijas Grāmatu izstādē 2019!

Latvijas Leļļu teātris Latvijas Grāmatu izstādē 2019 priecēs ar biļešu atlaidēm un izrādi "Makss un Morics"

No 1. līdz 3. martam Ķīpsalas izstāžu centrā norisināsies “Latvijas Grāmatu izstāde 2019”, kurā sastopams būs arī Latvijas Leļļu teātris.

Izstādes laikā, Latvijas Leļļu teātra stendā  ar 20% atlaidi būs iespēja iegādāties biļetes uz visām leļļu teātra marta repertuāra izrādēm, savukārt biļetes uz visām pieaugušo izrādēm līdz pat sezonas beigām: “Zelta zirgs”, “Romeo un Džuljeta”, “Kazanova” un “Skroderdienas Silmačos” būs pieejamas ar 30% atlaidi.

Pirkumiem virs 30 EUR dāvanā tiks piešķirts dziesmu CD.

Šīs atlaides spēkā - tikai Grāmatu izstādes leļļu teātra stendā no 1-3.martam.

Vēl mazajiem lasītājiem un teātra mīļiem leļļu teātra stendā būs iespēja salikt kādu puzli un iepazīties ar jaunāko teātra repertuāru gan video formātā, gan sarunās ar teātra darbiniekiem

Mazie izstādes apmeklētāji svētdien, 3. martā plkst. 10.50   “Jautrajā lasītavā” varēs noskatīties leļļu teātra izrādi “Makss un Morics”.

 

Vairāk info par aktivitātēm:

http://www.bt1.lv/lbf/visit.php#events

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.