Jaunumi

Festivālā “Patriarha rudens” sevi spilgti piesaka leļļu teātra topošie aktieri!

Priecājamies par leļļu teātra topošo aktieru panākumiem IX Latvijas Kultūras akadēmijas Skatuves mākslas festivālā “Patriarha rudens”, kas norisinājās no 1. - 7. oktobrim Rīgā.

Priecājamies par leļļu teātra topošo aktieru panākumiem IX Latvijas Kultūras akadēmijas Skatuves mākslas festivālā “Patriarha rudens”, kas norisinājās no 1. - 7. oktobrim Rīgā.

Lepojamies ar Dramatiskā teātra aktiera mākslas ar specializāciju leļļu teātra mākslā 4. kursa studentiem:

  • Festivāla galveno balvu – Pētera Pētersona petrolejas lampu no režisora vērienīgās petrolejas lampu kolekcijas – Karina Pētersone par labāko režijas darbu pasniedza  Matīsam Budovskim /izrāde “Dzērājs”/
  • savukārt par “Patriarha rudens 2018” labāko aktrisi tika atzīta Una Eglīte (lomas izrādēs Izzūdošā nākotne” /režisors Dāvids Džovanzana/ un “Mazā raganiņa” /režisore Una Eglīte/)
  • un par “Patriarha rudens 2018” labāko aktieri tika atzīts aktieris Rihards Zeleznevs (lomas izrādēs “Izzūdošā nākotne” /režisors Dāvids Džovanzana/, “Mazā raganiņa” /režisore Una Eglīte/, “Stiprinām saites jeb 0100 1100 0101 0101 0100 0100 0100 1111” /režisors Agris Krapivņickis/).

Paldies VISIEM leļļu teātra mākslas 4. kursa studentiem - topošajiem aktieriem.

Lai radošums un prieks neizpaliek arī turpmāk!

Foto no izrādes "Dzērājs", režisors Matīss Budovskis

Festivāla "Patriarha rudens" labākā aktrise - Una Eglīte

Festivāla "Patriarha rudens" labākais aktieris - Rihards Zeleznevs

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.