Jaunumi

Pirmizrāde "Koko un Riko. Piedzīvojums ziemā"

            3. decembrī Latvijas Leļļu teātrī gaidāma šī gada pēdējā pirmizrāde – “Koko un Riko. Piedzīvojums ziemā”, ko iestudē režisors Ģirts Šolis. Pēc veiksmīgi iestudētas izrādes septembrī režisors vēlreiz aicinājis kopā radošo komandu – rakstnieci Eviju Gulbi, mākslinieci Lindu Lošinu, leļļu mākslinieci Anitu Znutiņu-Šēvi, scenogrāfu Oskaru Dreģi, mūzikas autoru Miku Frišfeldu, aktierus Arnitu Jaunzemi, Pēteri Galviņu un Artūru Putniņu, kā arī perkusionistu Albertu Medni, lai veidotu īstu Ziemassvētku šovu, kurā žurkulēni Koko un Riko risinās mūžseno jautājumu – vai Ziemassvētku vecītis ir īsts?

            Izrāde, kas kā katru gadu galvenokārt ceļos pa Latviju, decembrī uz vietas teātrī tiks izrādīta trīs reizes, bet to būs iespēja noskatīties arī 4. un 18. janvārī. Bērniem no 4 gadu vecuma šī būs iespēja nokļūt īstā šovā un kļūt par tā dalībniekiem, piedzīvojot jautrus un pārsteigumiem bagātus brīžus.

            Režisors Ģirts Šolis: “Nav noslēpums, ka bērniem šova formāts visbiežāk ir labi pazīstams, tādēļ tas mums likās ļoti pateicīgs, lai asprātīgā manierē apspēlētu Ziemassvētku vecīša tēmu un Koko un Riko vēlmi izzināt šo tematu. Protams, ka par visu šo šovu kultūru tādā veidā arī pasmaidām, bet tā varbūt vairāk ir līnija pieaugušajiem. Lai gan arī bērniem ar humora izjūtu parasti viss ir kārtībā un viņi labi uztver šādas lietas. Mums pašiem ir bijis ļoti jautrs mēģinājumu process, un Ziemassvētku noskaņās dzīvojam jau no novembra sākuma. Nevaram sagaidīt, kad to visu beidzot būs iespēja parādīt skatītājiem.”

            Latvijas Leļļu teātrī izrāde būs skatāma 3., 25. un 31. decembrī, kā arī 4. un 18. janvārī. Izrādi noskatīties būs iespēja arī citviet Latvijā – kultūras pilī Ziemeļblāzma, Doles tautas namā, Babītes novada Kultūrizglītības centrā u.c. Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās, internetā un Latvijas Leļļu teātra kasē. 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.