Jaunumi

29. oktobra "Kas notiek Dižmežā?" laikā notiks filmēšana

Vēlamies informēt skatītājus, ka 29. oktobra izrādes "Kas notiek Dižmežā?" laikā notiks filmēšana, kurā tiks iemūžināta mazo skatītāju reakcija uz izrādē notiekošo. 

Latvijas Kultūras akadēmijas Kinematogrāfijas studente Elizabete Mežule-Gricmane šo materiālu gatavo topošajam kursa darbam, kura pamatuzstādījums ir viena kadra filma. Topošās režisores iecere ir izveidot nelielu filmu, kura savā formā kopē Herca Franka slaveno darbu “Par 10 minūtēm vecāks”. 

Skatītāji pirms izrādes saņems informāciju par filmēšanu. Ja nevēlaties, lai kadri ar Jūsu bērnu tiek izmantoti šādā mācību darbā, lūdzam atsūtīt Jūsu rindas un vietas numuru uz info@lelluteatris.lv. Režisore personīgi sazināsies ar to bērnu vecākiem, kuri varētu tikt izmantoti kā filmas varoņi. 

 

 

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.