Jaunumi

Leļļu teātris septembrī - pirmizrāde un pasākumi!

Latvijas Leļļu teātris septembrī plāno virkni aktivitāšu - savas 70. jubilejas sezonas ieskandināšanu un sezonas pirmo pirmizrādi 6. septembrī, kā arī dalību Dailes teātra skolas sākuma pasākumā 1. un 2. septembrī...

Jau pavisam drīz, 6. septembrī plkst. 11:00 Leļļu teātra Mazajā zālē notiks teātra jubilejas sezonas pirmā pirmizrāde "HERBE AR LIELO CEPURI"

Lai pirmizrādes dienu bagātinātu un godam atklātu teātra 70. jubilejas sezonu, 6. septembra pēcpusdienā plānoti arī atraktīvi pasākumi bērniem

No 16:00 notiks muzikāla pulcēšanās teātra pagalmā, lai jau 16:30 visi klātesošie kļūtu par vēsturiska brīža dalībniekiem, veidojot teātra lielo FOTOLOGO. Pēc tam viss teātra stāvlaukums tiks nodots bērnu rīcībā milzu apsveikuma kartiņas zīmēšanai.


Pēc vācu rakstnieka Otfrīda Preislera pazīstamās pasakas motīviem iestudētās izrādes režisors Edgars Niklasons šogad beidzis Latvijas Kultūras akadēmiju. Viņa iestudējumā stāsts par jautro un drosmīgo Herbi un viņa piedzīvojumiem Vorlicas mežos ieguvis jaunu traktējumu..

Agate, Robis un Niklāvs nav paši drosmīgākie bērni pagalmā, taču tikai līdz brīdim, kad savas mājas bēniņos iepazīstas ar rūķīti Herbi, kurš dzīvo milzīgā pasaku grāmatā. Herbem ir liela cepure un piedzīvojumiem bagāts stāsts, ko atklāt ikvienam, kam interesē rūķīšu pasaule...

Izrādē lomās būs redzami aktieri Dana Lāce, Artūrs Putniņš un Edgars Kaufelds.


LEĻĻU TEĀTRIS DAILES TEĀTRĪ


No 31. augusta līdz 21. septembrim Dailes teātra 1. stāva foajē viesosies Leļļu teātra ceļojošā izstāde LEĻĻU STĀSTI, kas jau paguvusi priecēt skatītājus Krustpilī un Gulbenē. Aicinām visus skatītājus izmantot pirmo iespēju apmeklēt teātra ceļojošo izstādi Rīgā.

Savukārt, 1. un 2. septembrī Dailes teātrī kā katru gadu bērnus gaidīs skolas sākuna svinības, kurās radošu uzdevumu un atjautības pārbaudi būs sagatavojis arī Latvijas Leļļu teātris

 
Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.