Linda Rudene

Half-people

8+LV
1h   / Act 1
Main hall
12.00 - 18.00 EUR

About the performance

Premiere: 13.12.2019.

Educational horror play with the addition of humour for school-aged children! A reminder of and acquaintance with the characters of Latvian mythology: Lietuvēns, Sumpurnis and Vadātājs.

Lietuvēns, Sumpurnis and Vadātājs – these are ghosts, spirits of dead people, that live in forests, countryside, cities, and even in our homes. It is known from reliable historical sources that these spirits have lived for centuries and are still among us. This play offers an opportunity to find out what they look like, what makes them dangerous and, most importantly, what to do when you encounter them.

Inexplicable, mystical and frightening things can happen during the performance, so we recommend that those under the age of 8 stay at home. We invite those who are afraid to look their fear in the eye. They may not be as big as they seem…

The creative team consists of director Edgars Kaufelds and artist Rūta Briede (costumes) alongside with the provocative artist Kristians Brekte (scenography) and leader of the music group “Dzelzs vilks” Juris Kaukulis (music).

Warning: smoke and aromatic incense smoke are used on the stage!

Nomination: The Best Play for ChildrenLatvian annual theatre award Spēlmaņu nakts 2019/2020

 

Creative team

Stage director:
Edgars Kaufelds
Stage designer:
Kristians Brekte
Costumes designer:
Rūta Briede
Composer:
Juris Kaukulis
Lights designer:
Uldis Andersons

Video

Izrāde "Puscilvēki" Latvijas Leļļu teātrī
Izrāde "Puscilvēki" Latvijas Leļļu teātrī
Izrāde "Puscilvēki" Latvijas Leļļu teātrī
Izrāde "Puscilvēki" Latvijas Leļļu teātrī
“Puscilvēki” – īsais kurss mošķu pasaulē
Izrāde PUSCILVĒKI atgriežas uz skatuves

Comments

Agnese

Bailīgi, smieklīgi un interesanti. Izrādes veidotāji tik daudz ko foršu izdomājuši. Dēlam arī ļoti patika. Prasīju, kāda vecuma cilvēkiem, viņaprāt, izrāde domāta. Viņš teica - "No 7 gadiem līdz 12. Septiņgadniekiem ļoti interesētu, bet būtu pārāk bailīgi." Piekrītu. Un papildinu - arī mammām un tētiem, un skolotājiem, un visiem, kas jaunos cilvēkus pavadīs, garlaicīgi nebūs. Un vēl citāts no 9-gadnieka - "Šis ir tik labs aktieris. Man ļoti patīk!" (Par Artūru Putniņu.)

Elīna

Izbaudīju katru izrādes minūti - pārdomāts sižets un radoši skatuves risinājumi, ļoti atbilstoša J.Kaukuļa mūzika un Brektes tērpi. Pašiem mazākajiem gan varbūt druuusciņ par sarežğītu, bet 7-8+ noteikti (kā jau rakstīts). Mans iekšējais bērns bija priecīgs un brīžiem arī sabijies - ar gaismām un skaņām tik veiksmīgi panākts vēlamais efekts. Super, malači!

Vita

Fantastiska izrāde! Baisa un arī smieklīga. 10-gadnieks bija sajūsmā!

Elvijs

Kas tā par inversiju, bērnu apziņas deformēšana ar norautām ķermeņa daļām? Kas tā par šausmu un baiļu sēšanu individuālajā un kolektīvajā apziņā? Vai par maz ir vardarbības?

Alma

Biju ar savu desmitgadnieku , mums abiem patika - stilīga un oriģināla izrāde ! paldies

Arvils

Super izrāde! Tieši tas, kas vajadzīgs - ne par daudz, ne par maz . Leļļu vērotājs pēc 40 .

Tava atsauksme

* If the comment does not comply with the generally accepted norms, the Puppet Theatre has the right not to publish it

Personas datu pārzinis - VSIA "Latvijas Leļļu teātris", reģ.nr. 40003782984, adrese: Kr.Barona iela 16/18, Rīga, LV-1050;
Kontaktinformācija: e-pasta adrese: info@lelluteatris.lv, tālrunis + 371 67285418

Comment has been sent in!

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.