Based on Latvian fairytales

Old man's glove

3+LV
1h 10min  / Act 2
Small hall
16,00 EUR

About the performance

Dramatization: Stage version by Arnita Jaunzeme
Premiere: 06.12.2019.

Every year, the dwarfs – Tirkšķis, Tarkšķis and Svilpīte – help Santa to wrap the presents. But this year everything is different. Dwarfs do not meet Santa at the workshop. But they are given a special task – to tell children a fairy tale. Dwarfs tell and show in a way they know how to. Turns out, it is not that easy!

A musical tale for the whole family.

Creative team

Stage director:
Arnita Jaunzeme
Stage, puppet, costume designer:
Vita Radziņa
Composer:
Mikus Frišfelds

Video

Izrāde "Vecīša cimdiņš" Latvijas Leļļu teātrī

Comments

Inga

Paldies par brīnišķīgo izrādi! Jau 5 gadus kopā ar mazmeitiņām esmu jūsu skatītāja un varu droši apgalvot, ka šī ir viena no vislabākajām izrādēm. 4 gadīgā smējās balsī, plaukšķināja un dziedāja līdzi, es smaidot brīnījos, cik sirsnīgi, atraktīvi un savādāk var stāstīt visiem mums tik zināmo pasaku.

Inita

Skaisti, krāšņi un priecīgi! Paldies par svētku noskaņas radīšanu. Manas simpātijas vilkam par skaisto dziesmu, meitiņas favorīte Pelīte, jo bijusi drosmīgākā!

Antra

Patika ļoti! Jaunie aktieri tik sprigani un dziedoši. 7 gadus vecajam mazdēlam- viesim no Skotijas, tas bija Jaungada brīnums. Arī ome priecīga, jo cimdiņa iespējas paplašinātas. Tā turpināt!

Vārds

Fantastiski!! Gan bērniem patīk, gan vecākiem!! Mazais visu vakaru pāc tam līda cimdiņā!!

Zane

Burvīga izrāde! Daudz mūzikas, krāšńas dekorācijas, satriecoši aktieri! Paldies! Esam sajūsmā par izrādi. 5gadnieks turējās godam, bet 2gadniekam pēc 30min gribējās pievienoties aktieriem. :)

Agnese

Fantastiska izrāde! Absolūti pārsteidza un pārsniedza gaidīto. Patiess prieks skatities kā mazajam, tā lielajiem :)

Tava atsauksme

* If the comment does not comply with the generally accepted norms, the Puppet Theatre has the right not to publish it

Personas datu pārzinis - VSIA "Latvijas Leļļu teātris", reģ.nr. 40003782984, adrese: Kr.Barona iela 16/18, Rīga, LV-1050;
Kontaktinformācija: e-pasta adrese: info@lelluteatris.lv, tālrunis + 371 67285418

Comment has been sent in!

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.