Jaunumi

3 izrāžu komplekts PIEAUGUŠAJIEM!

PIEAUGUŠIE, IESKATIETIES!

8. februāris, 22. februāris un 8. marts labā kompānijā Latvijas Leļļu teātrī!

Divas daudz pieredzējušas izrādes - pagājušās Spēlmaņu nakts nominantes

un jaunākā izrāde pieaugušajiem, kas vēl tikai top!


https://www.bilesuparadize.lv/events/event/71402

 

Mērķtiecīgi veidojot pieaugušo izrāžu līniju un laužot stereotipu par leļļu teātri kā tikai bērniem domātu teātri, Latvijas Leļļu teātris ar īpašu piedāvājumu aicina uz izrādēm pieaugušo auditoriju. No 30. janvāra iespējams iegādāties biļešu komplektu uz 16+ izrādēm “Romeo un Džuljeta” (8. februārī), “Zelta zirgs” (22. februārī) un “Kazanova” (8. martā) maksājot tikai 21 eur.

Biļešu īpašniekiem būs iespēja pavadīt trīs piektdienu vakarus baudot izrādes, kuras sevi jau nozīmīgi pieteikušas Latvijas kultūras vidē, kā arī iestudējumu, kurš šobrīd top teātra galvenā režisora Ģirta Šoļa vadībā.

Īpašais biļešu piedāvājums būs spēkā, kamēr ir pieejamas biļetes. Tās iegādājamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī izveidotajā piedāvājumā internetā https://www.bilesuparadize.lv/events/event/71402

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.