Jaunumi

Lūdzam tos skatītājus, kuri 3. martā plāno apmeklēt izrādi Latvijas Leļļu teātrī, biļetes iegādāties laikus!

Sestdien, 3. martā, plkst. 11.00 sāksies biļešu pārdošana uz Dziesmu un Deju svētkiem!

Mīļie skatītāji!

Sestdien, 3. martā, plkst. 11.00 sāksies biļešu pārdošana uz Dziesmu un Deju svētkiem! Tā kā Latvijas Leļļu teātrī ir Biļešu Paradīzes kase, lūdzam tos skatītājus, kuri 3. martā plāno apmeklēt izrādi, biļetes iegādāties laikus! Savukārt izrādes dienā svētku biļešu pircējiem jāņem vērā, ka tie skatītāji, kuri vēlēsies nopirkt biļetes uz konkrētās dienas izrādi, tiks apkalpoti ārpusrindas kārtībā.

Tāpat aicinām tos pircējus, kuri plānojuši laikus ieņemt rindu pie biļešu kases - izvērtēt laikapstākļus, savu veselības stāvokli un "ekipējumu", lai nepakļautu sevi nevajadzīgam riskam. Kase tiks atvērta plkst. 10.00, bet biļešu tirdzniecība uz Dziesmu un Deju svētkiem sāksies plkst. 11.00. Vajadzības gadījumā drūzmēšanās kases telpā tiks regulēta.

Lūgums laikus izvēlēties koncertus, uz kuriem vēlēsieties iegādāties biļetes, sameklēt atlaižu kartes un citādi sagatavoties pirkumam, lai tas noritētu bez aizkavēšanās.

https://dziesmusvetki.lv/biletes/

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.