Jaunumi

Konkurss - uzdod jautājumu Koko un Riko

            Latvijas Leļļu teātrī top Ziemassvētku izrāde “Koko un Riko. Piedzīvojums ziemā”, kas būs stāsts par abu palaidnīgo žurkulēnu piedzīvojumiem pirmssvētku laikā. Pirmizrāde gaidāma 3. decembrī teātra Mazajā zālē, un to veido tā pati radošā komanda, kas septembrī iznākušo izrādi “Koko un Riko”.

            Izrādes režisors Ģirts Šolis vēršas pie mazajiem skatītājiem ar konkursa uzdevumu – iesūtīt videoformātā savu jautājumu kādam no stāsta galvenajiem varoņiem – rakstnieces Evijas Gulbes radītajiem Koko un Riko. Labākie jautājumi tiks apbalvoti ar pārsteigumiem no grāmatu apgāda Zvaigzne ABC, Latvijas Leļļu teātra, kā arī tiks iekļauti izrādē.

            Lai piedalītos konkursā, jāsagatavo videojautājums, kas iesākas ar sava vārda nosaukšanu (uzvārds nav jāmin) un norādi, kam jautājums tiek adresēts. Piemēram: “Mani sauc Reinis. Es vēlos uzdot jautājumu Koko...”

            Jautājumi līdz 27. novembrim jāiesūta info@lelluteatris.lv ar tematu “jautājums Koko un Riko”, pievienojot kontaktinformāciju – iesūtītāja vārdu un uzvārdu, kā arī telefona numuru. Ar uzvarētājiem teātra pārstāvji sazināsies 28. novembrī.

            Izrāde “Koko un Riko. Piedzīvojums ziemā” top Ģirta Šoļa režijā, sadarbojoties ar dziesminieku Miku Frišfeldu un scenogrāfu Oskaru Dreģi. Pirmā izrāde “Koko un Riko”, kas pirmizrādi piedzīvoja septembra vidū, piesaistījusi lielu interesi, kļūstot par vienu no pieprasītākajām šī rudens izrādēm Leļļu teātrī.

            “Nebēdnīgo žurkulēnu prātus, tuvojoties svētku laikam, nodarbina tas pats jautājums, kas tūkstošiem bērnu visā pasaulē – kā tad tur īsti ir ar to Ziemassvētku vecīti? Bet tāpēc jau ir brīnumu laiks, lai iespējamas kļūtu pašas neiedomājamākās lietas! Koko un Riko gluži negaidot rodas iespēja savām acīm skatīt un izzināt visu patiesību par šo noslēpumaino tematu, bet ko tad, ja aizvadītajā gadā nedarbu bijis tā pavairāk?

 

Iesūtot savu video konkursam, Jūs piekrītat, ka tas var tikt izmantots izrādē!

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.