Evija Gulbe

Koko un Riko

4+LV
1h 20min  / 2 cēlieni
Lielā zāle

Par izrādi

Dramatizējums: Ģirts Šolis
Pirmizrāde: 10.09.2017.

Koko un Riko ir izdomas bagāti un zinātkāri žurku puikas, kuri kopā ar ģimeni dzīvo Grauzēju ielas vecākā nama pagrabā. Kādas ir pazemes iemītnieku attiecības ar citiem nama iemītniekiem, ko dara mazi žurku puikas, kad viņiem “nav ko darīt”, ko par dzīvi virszemē domā onkulis Prīdis un Ģertrūdes tante, to visu uzzināsiet, noskatoties ritmiski muzikālu izrādi bez “liekiem” vārdiem (žurkas taču īsti neprot cilvēku valodu) par abu žurkulēnu un viņu radinieku piedzīvojumiem.

BRĪDINĀM, KA IZRĀDĒ TIEK IZMANTOTS STROBOSKOPS!

 

 

Evijas Gulbes un Lindas Lošinas stāsti par jaukajiem žurku puikām Koko un Riko no grāmatām pārtapušas jautrā izrādē!

Radošā komanda

Režisors:
Ģirts Šolis
Māksliniece:
Linda Lošina
Leļļu māksliniece:
Anita Znutiņa-Šēve
Scenogrāfs:
Oskars Dreģis
Mūzikas autors:
Mikus Frišfelds

Lomās

Koko:
Arnita Jaunzeme
Riko:
Pēteris Galviņš
Ģertrūde:
Dace Vītola
Prīdis:
Anrijs Sirmais
Pī, Perisa:
Lienīte Osipova
Mūziķis:
Alberts Mednis
Mūziķis:
Artis Avotiņš - Lācis

Atsauksmes

Laura

Izrade loti,patika. Bet gribu zināt kas ta bija pa dziesmu,kur zurkam notika diskotēka,iepatikas dziesma

Krista

ļoti jauka izrāde!!! maniem trim bērniem ( 4, 6, un 10 gadi) patika!! man patika muzikālais noformējums, mūzikas instrumenti - gāzes balons, tukšas krāsu bundžas, caurules u.t.t. p.s. tā kā izrāde domāta bērniem,nevis mammām- domāju ka garmatainais perkusionists tomēr varētu zem lenčbiksēm uzvilkt kreklu :)tā būtu pieklājīgāk. (ņemot vērā, ka zālē sēž arī omītes ar saviem mazbērniem!!!) .paldies!

Morra

Ļoti jauka izrāde.Puiks sajūmă.Laba mùzika, sirsnīgs siżets. Bonusā mammām garmatainais perkusionists. :)

Mamma

Mani bērni ir redzējuši daudz izrādes un vienmēr kautkas ir paticis. Šoreiz nekā. Diemžēl. Nesaprata ne domu, ne jēgu, no lasītajām grāmatām (par Koko un Riko) nekā. Kultūru mīlošais tētis arī vīlies.

Eduards

Ļoti skaisti tēli. Smieklīgs kurmis. Man loti patika izrāde. Ja es būtu žūrija, es dotu 10 balles. Paldies Jums režisor par tik brīnišķīgu izrādi! Turpiniet taisīt tādas izrādes priekš bērniem. Eduards 9 gadi

Ligija

Brīnišķīga izrāde visai ģimenei! Kamēr bērni vēro žurkulēnu piedzīvojumus, vecāki var baudīt muzikālo noformējumu, kreativitāti un kvalitāti. Jutos kā pēc laba koncerta.

Tava atsauksme

* Ja atsauksme neatbilst vispārpieņemtām normām, Leļļu teātris ir tiesīgs to nepublicēt

Personas datu pārzinis - VSIA "Latvijas Leļļu teātris", reģ.nr. 40003782984, adrese: Kr.Barona iela 16/18, Rīga, LV-1050;
Kontaktinformācija: e-pasta adrese: info@lelluteatris.lv, tālrunis + 371 67285418

Atsauksme iesūtīta!

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.