Dāvanu kartes

Latvijas Leļļu teātra Dāvanu karte

 

Dāvanu kartes derīguma termiņš ir norādīts uz dāvanu kartes. Dāvānu karti ir iespējams atprečot jebkurā Biļešu Paradīzes kasē Latvijā, kā arī internetveikalā bilesuparadize.lv.

Saldumi apēdas, mantas salūst, bet bērnības iespaidi paliek atmiņā visu mūžu. Kuram gan nav palicis atmiņā kāds bērnības teātra apmeklējums - spilgtu sajūtu mozaīka, kurā iezīmējas vien dažas epizodes - nepacietīgas gaidas, pucēšanās, steiga nenokavēt, nedaudz kutinošais satraukums, nodziestot gaismai zālē, izrādes varoņi un notikumi, bet pāri visam - apsarmojusī saldējuma kokteiļa glāze, kurai par godu izstāvēta garumgara rinda.

Uzdāviniet šādu neaizmirstamu piedzīvojumu arī saviem bērniem.

Iespējamā vērtība: Sākot no 15.00 EUR

Iegādes vieta: Latvijas Leļļu teātra kase (darbalaiks) un elektroniski  https://www.bilesuparadize.lv/lv/gift-cards/lelles ar iespēju norādīt saņēmēju un vēlējumu.

Izmantošana: Dāvanu karti iespējams atprečot jebkurā Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietā
Dāvanu kartes summu nav nepieciešams iztērēt vienā pirkuma reizē. 

Derīguma termiņš: 1 gads no iegādes brīža

Iespējams apmeklēt: Jebkuru Latvijas Leļļu teātra izrādi 

Tirdzniecības vietu saraksts, kurās iespējams atprečot Dāvanu karti, iegādājoties biļetes

Papildus informācija pa tālr. 67285355

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.