Jaunumi

10. septembrī LTV "Teātris.zip" rādīs izrādi "Un atkal Pifs..."

10. septembrī plkst. 11:00 LTV1 raidījumu cikla "Teātris.zip" ietvaros tiks rādīta Latvijas Leļļu teātra izrāde "Un atkal Pifs...". Pirms izrādes skatītājiem būs iespēja vērot, kā bērnu raidījuma "KasTe EsTe" varone Lupe viesosies teātra darbnīcās, kur top visas izrāžu lelles.

10. septembrī LTV1 raidījumu cikla "Teātris.zip" ietvaros tiks rādīta Latvijas Leļļu teātra izrāde "Un atkal Pifs...". Pirms izrādes skatītājiem būs iespēja vērot, kā bērnu raidījuma "KasTe EsTe" varone Lupe viesosies teātra darbnīcās, kur top visas izrāžu lelles.

Sunītis Pifs un runcis Herkuless, krustmāte Agate un krusttētiņš Tontons, Dudū un Rozālija. Šie personāži neprasa komentārus ne Francijā, kur pirms daudziem gadiem tos radīja franču karikatūrists Žans Arnāls, ne Latvijā, kur tie pazīstami jau vairākām paaudzēm gan kā komiksu grāmatu, gan leļļu teātra izrāžu varoņi.

Latvijas Leļļu teātrī labsirdīgā Pifa un viltīgā Herkulesa ķīviņi ir piedzīvojuši atkārtotus iestudējumus un veido teātra Zelta fondu. Par latviešu bērnu mūzikas klasiku kļuvušas arī izrādē skanošās Ivara Vīgnera dziesmas. 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.