Deivids Mellings

Kur ņemt vienu apkampienu

2+RU
Mazā zāle

Par izrādi

Pirmizrāde: 29.05.2016.

Izrāde tapusi, balstoties uz grāmatu "Hugless Douglas Finds a Hug", ko sarakstījis un ilustrējis Deivids Mellings (David Melling).

Izdevējs "Hodder Children's Books", iespiedējs "Hachette Children's Group".

Labdien!!! Apkampsimies!!!

Duglass ir mazs lācītis ar plašu, mīlošu sirdi, kurš grib kādam dāvāt savu mīlestību. Jaukā pavasara rītā viņš pamostas un saprot, ka viņam ir nepieciešams apkampiens (mums visiem gadās tādas dienas).

Kur ņemt vienu apkampienu? To ĪSTO apkampienu.. Jo meklējot vienu apkampienu, var gadīties bīstamais, nedraudzīgais, NEĪSTAIS apkampiens. No tā gan derētu izvairīties. Nevar taču apkampt ko pagadās. Bet kā atrast to ĪSTO? Lūk, jautājums mums un jums!

2013.gadā „Bērnu un jauniešu žūrija” angļu rakstnieka un ilustratora Deivida Mellinga stāstiņam „Kur ņemt vienu apkampienu?” piešķīra populārākās bērnu grāmatas titulu vecuma grupā no 5 līdz 9 gadiem.

Radošā komanda

Režisore:
Laila Kirmuška
Māksliniece:
Anita Znutiņa-Šēve
Komponists:
Edgars Lipors
Dziesmu teksti:
Rodions Kuzmins-Reizvihs

Lomās

Lācītis Duglass:
Lilija Sūna
Pūce:
Jūlija Meščerjakova
Zaķis:
Aleksandrs Jonovs

Atsauksmes

Tava atsauksme

* Ja atsauksme neatbilst vispārpieņemtām normām, Leļļu teātris ir tiesīgs to nepublicēt

Personas datu pārzinis - VSIA "Latvijas Leļļu teātris", reģ.nr. 40003782984, adrese: Kr.Barona iela 16/18, Rīga, LV-1050;
Kontaktinformācija: e-pasta adrese: info@lelluteatris.lv, tālrunis + 371 67285418

Atsauksme iesūtīta!

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.