Luiss Kerols

Alise Brīnumzemē

6+LV
1h 20min  / 2 cēlieni
Lielā zāle

Par izrādi

Dramatizējums: E. Kaufelda skatuves versija
Pirmizrāde: 17.05.2015.

Alise nokļūst Brīnumzemē. Šeit viņa sastopas ar visdažādākajiem brīnumiem, trikiem, maģiskām parādībām un visai dulliem, Brīnumzemes pasaulē mītošiem personāžiem. Alise tiek ierauta neizskaidrojumu notikumu virpulī, bet skatītājiem atliek vien padomāt par to, vai brīnumi tiešām notiek vien pasakās, vai ik uz soļa, un atliek tos tikai pamanīt.

Citkārt sevī noslēgtais, klusais un korektais profesors Lūiss Kerols, ar mazo meiteni Alisi braucot laivā pa Temzu, bijis ļoti labā garastāvoklī – smējies, jokojis, aizrautīgi stāstījis pasaku par Alises piedzīvojumiem Brīnumzemē, pats iedvesmodamies no savas izdomas. Tādējādi radies stāsts par to, cik reizēm nesaprotama un vienlaicīgi arī aizraujoša un smieklīga ir mūsu pasaule, raugoties tajā ar bērna acīm.

Radošā komanda

Režisors:
Edgars Kaufelds
Māksliniece:
Rūta Briede
Scenogrāfe:
Liene Pavlovska
Komponists:
Jēkabs Nīmanis

Lomās

Alise:
Ilze Āboltiņa
Hercogiene:
Dace Vītola
Karaliene:
Dana Avotiņa-Lāce , Arnita Jaunzeme
Baltais Trusis:
Pēteris Šogolovs
Marta Zaķis:
Miķelis Žideļūns
Cepurnieks:
Artūrs Putniņš
Susuriņš:
Vladimirs Svoboda
Karalis:
Anrijs Sirmais
Putns, Zivs, Muša u.c.:
Silvija Bitere

Atsauksmes

Anna

Es kā mamma varu teikt, ka aktierpēle bija laba, ideja diezgan interesanta, BET ne bērniem. Daudzi zālē teica "garlaicīgi", daudzi, protams, skatījās ar interesi... taču "Alisei Brīnumzemē" jābūt raibai, košai, krāsainai, lai izjūti to trako, neparasto pasauli... bet šī izrāde, diemžēl, bija blāva, padrūma, mūzika tāda mistiska... bērniem nebija brīnuma sajūtas.

Tava atsauksme

* Ja atsauksme neatbilst vispārpieņemtām normām, Leļļu teātris ir tiesīgs to nepublicēt

Personas datu pārzinis - VSIA "Latvijas Leļļu teātris", reģ.nr. 40003782984, adrese: Kr.Barona iela 16/18, Rīga, LV-1050;
Kontaktinformācija: e-pasta adrese: info@lelluteatris.lv, tālrunis + 371 67285418

Atsauksme iesūtīta!

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.