Brāļi Grimmi

Vakara pasaciņa. Ērkšķrozīte

3+LV
30min  / 1 cēliens
Leļļu teātra muzejs

Par izrādi

Pirmizrāde: 06.03.2015.

Darbadienu vakaros, cikla "Vakara pasaciņa Leļļu teātrī" ietvaros pulksten 18:30 Teātra muzejā Latvijas Leļļu teātra aktieri maziem bērniem piemērotā un saprotamā veidā stāsta pasaku.

Stāstījumā tiek izmantotas gan lelles, gan rotaļu elementi, kas veicina bērnu izglītību un attīstību. „Vakara pasaciņa Leļļu teātrī” ir piemērota bērna pirmajam teātra apmeklējumam. Tā nav interaktīva nodarbība, bet iepazīšanās ar teātri, aktieriem un publikas uzvedības noteikumiem teātrī. Izrāde ilgst 30 minūtes. Tas ir laiks, lai saprastu vai bērnam patīk teātris un lai sagatavotos arī nākamajiem teātra apmeklējumiem. "Vakara pasaciņa Leļļu teātrī" ir atvērta pārmaiņām, improvizācijai un ieteikumiem.

 

Radošā komanda

Režisore:
Reins Agurs (Igaunija)
Režisora asistente:
Vija Blūzma
Māksliniece:
Anita Znutiņa-Šēve
Komponists:
Anrijs Sirmais

Lomās

Loma:
Audra Pētersone

Atsauksmes

Elīna

laikam no sērijas, netrāpījām īstajā laikā uz īsto stāstu vai īsto kolektīvu, kas strādāja 06.03.2015! pati pasaka pēc iestudējuma nav domāta dievgaldniekiem, uzmanība bērniem netiek piesaistīta, tik likts uzsvars uz skaitļiem - skaitīti koki, lustras un krēsli! nosēdēt mierīgi izrādē varēja četrdesmitgadnieki, kam jau ir interese par lietām un skaitu! "izrāžu ciklā „Vakara pasaciņa Leļļu teātrī” klausoties, piedaloties un spēlējot līdz iemīļotākajiem Leļļu teātra aktieriem," bērniem piedalīties iespējas nebija, tiem bij rātni jāsēž savās vietās, kas centās piedalīties pasakā, tika kušināti un un vesti uz atpakaļ uz vietu, domāju ka nebiju vienīgā mamma, kas tika iedzīta izmisumā, jo redz viņas bērns neprot uzvesties! vieniem vecākiem palūdza aiziet, otri aizgāja paši, jo vienkārši nebija interesanti!

Tava atsauksme

* Ja atsauksme neatbilst vispārpieņemtām normām, Leļļu teātris ir tiesīgs to nepublicēt

Personas datu pārzinis - VSIA "Latvijas Leļļu teātris", reģ.nr. 40003782984, adrese: Kr.Barona iela 16/18, Rīga, LV-1050;
Kontaktinformācija: e-pasta adrese: info@lelluteatris.lv, tālrunis + 371 67285418

Atsauksme iesūtīta!

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.