Jaunumi

TEĀTRA KASES DARBA LAIKS SVĒTKU LAIKĀ

23. dec. 10:00-18:00 24., 25., 26., 27. dec. 10:00-17:00 28., 29., 30. dec. 10:00-18:00 31. dec. 10:00-16:00 1. janv. SLĒGTS 2., 3. janv. 10:00-17:00

Lasīt vairāk

LabieDarbi.lv aicina ziedot jaunu Latvijas Leļļu teātra krēslu iegādei

Šī gada 30. novembrī aizsākta SMScredit.lv labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv labdarības kampaņa #smaidsradasmaidu, kuras mērķis ir savākt nepieciešamos ziedojumus jaunu krēslu iegādei Latvijas Leļļu teātrim. LabieDarbi.lv pārstāvji kļuvuši par pirmajiem labdarības kampaņas vēstnešiem un ziedojuši 1000 EUR, arī pārējo sabiedrības daļu aicinot sekot šim piemēram un ziedot. Kopā ziedojumos plānots savākt 20 000 EUR.

Lasīt vairāk

Aicinām apmeklēt Leļļu teātra Ziemassvētku izrādes!

Jau no 6. decembra Leļļu teātra repertuārā iekļautas dažādas Ziemassvētku noskaņu raisošas izrādes, to skaitā pie skatītājiem atgriezīsies H. K. Andersena sirsnīgā pasaka “Meitene ar sērkociņiem”.

Lasīt vairāk

Leļļu teātrī tapusi jauna Ziemassvētku izrāde JŪLIJONKULIŅA ZIEMASSVĒTKI

Latvijas Leļļu teātra Mazajā zālē jau šonedēļ, 6. decembrī plkst. 15:00 gaidāma jauna Ziemassvētku izrāde “Jūlijonkuliņa Ziemassvētki”, kas domāta ģimenēm ar bērniem no četru gadu vecuma.

Lasīt vairāk

Jūlijonkuliņš izsludina konkursu!

Jūlijonkuliņš no Leļļu teātra topošās izrādes "Jūlijonkuliņa Ziemassvētki" izsludinājis konkursu par labāko vārdu savam draugam - kaķim. Aicinām bērnus un viņu vecākus būt izdomas bāgātiem un līdz 30. novembra plkst. 15:00 iesūtīt savus vārda variantus!

Lasīt vairāk

LATVIJAS LEĻĻU TEĀTRIS SVEIC VALSTS SVĒTKOS!

LATVIJAS LEĻĻU TEĀTRIS SVEIC VALSTS SVĒTKOS! (Video)

Lasīt vairāk

Jau šonedēļ PIRMIZRĀDE - "Sarkangalvīte un vilks"

“Sarkangalvīte un vilks” ir otrā marionešu izrāde, kas Latvijas Leļļu teātrī top Vijas Blūzmas režijā. Iestudējuma pirmizrāde teātra mazajā zālē notiks 21. novembrī plkst. 14:00. Izrāde paredzēta bērniem no divu gadu vecuma.

Lasīt vairāk

Leļļu teātra Helovīna akcijas uzvarētāji!

Apsveicam Latvijas Leļļu teātra Helovīna akcijas uzvarētājas - Janu (tel. nr. 26466...) un Elīnu Jēkabsoni! Par ielūgumu saņemšanu ar jums sazināsies teātra administratore!

Lasīt vairāk

Sācies SPĒLMAŅU NAKTS skatītāju balsojums! BALSO PAR LEĻĻU TEĀTRA IZRĀDĒM!

Piedalies SPĒLMAŅU NATS Skatītāju balsojumā teātros, spelmanunakts.lv un lsm.lv, un laimē biļetes uz Latvijas teātru izrādēm, kā arī ielūgumu uz apbalvošanas ceremoniju Dailes teātrī! Izlozes rezultāti tiks paziņoti 22.novembrī. Nobalsot var arī par divām Leļļu teātra izrādēm - EMĪLS UN BERLĪNES ZĒNI un NEGLĪTAIS PĪLĒNS (krievu trupā).

Lasīt vairāk

Latvijas Leļļu teātrī top jau otrā marionešu izrāde mazuļiem SARKANGALVĪTE UN VILKS

“Sarkangalvīte un vilks” ir otrā marionešu izrāde, kas Latvijas Leļļu teātrī top Vijas Blūzmas režijā. Iestudējuma pirmizrāde teātra mazajā zālē notiks 21. novembrī plkst. 14:00. Izrāde paredzēta bērniem no divu gadu vecuma.

Lasīt vairāk

“Spēlmaņu naktij” nominētā Dmitrija Petrenko izrāde “Neglītais pīlēns” iestudēta arī latviešu trupā

Šā gada 14. februārī ar jauniestudējumu „Neglītais pīlēns” Latvijas Leļļu teātra krievu trupā veiksmīgi debitēja režisors Dmitrijs Petrenko. Nu Hansa Kristiana Andersena pazīstamo pasaku viņš iestudē arī latviski. Iestudējuma pirmizrāde Leļļu teātra Mazajā zālē gaidāma 3. oktobrī plkst. 14:00.

Lasīt vairāk

Latvijas Leļļu teātrī šonedēļ pēdējo reizi skatāma izrāde “Kā Lauvēns draugu atrada”

Sestdien, 19. septembrī, Leļļu teātra lielajā zālē pēdējo reizi būs iespēja noskatīties mazuļiem domāto izrādi “Kā Lauvēns draugu atrada”.

Lasīt vairāk

Latvijas Leļļu teātrī gaidāma izrādes par lācīti Duglasu „Kur ņemt vienu apkampienu?” PIRMIZRĀDE!

Gados jaunākie lasītāji noteikti pazīst rakstnieka un ilustratora Deivida Mellinga mīlīgos stāstiņus par lācīti Duglasu. Leļļu teātrī šobrīd top izrāde par to, kā Duglass atrada savu īsto apkampienu. Jau 5. septembrī Leļļu teātra Mazajā zālē piedzīvosim “Kur ņemt vienu apkampienu?” pirmizrādi!

Lasīt vairāk

Leļļu teātrī spokosies Sers Saimons de Kentervils

Pašā septembra sākumā Leļļu teātra Lielā zāle pārtaps īstā spoku pilī, kurā savas šausmīgākās „lomas” izmēģinās Oskara Vailda Kentervilas spoks. Jaunākā skolas vecuma bērniem domātais iestudējums pirmizrādi piedzīvos 5. septembrī.

Lasīt vairāk

Leļļu teātris sāk 2015/2016 gada sezonu gandrīz 100 metru augstumā

Latvijas Leļļu teātra kolektīvs jauno sezonu 4. augustā atklāja starp zemi un debesīm - 97 metrus augstajā Zaķusalas radio un televīzijas torņa skatu laukumā.

Lasīt vairāk

Latvijas Leļļu teātra jaunā sezona ir klāt!

Jau sestdien, 8. augustā Leļļu teātris uzsāk jauno sezonu un aicina skatītājus uz iemīļotām izrādēm – bērnu un vecāku priekam savus piedzīvojumus rādīs gan pīlēns Tims un trīs sivēntiņi, gan Brēmenes muzikanti, Gudrais zobiņš un daudzi citi personāži. Padariet vasaras noslēgumu krāsaināku, apmeklējot Leļļu teātra izrādi!

Lasīt vairāk

Leļļu teātris noslēdz 2014./2015. gada sezonu

Šodien, 19. jūnijā Latvijas Leļļu teātris noslēdz savu 2014./2015. gada sezonu. Teātra kase atsāks darbu no 20. jūlija, bet biļetes iepriekšpārdošanā uz izrādēm augustā un septembrī var iegādāties citās "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Uz tikšanos jaunajā sezonā!

Lasīt vairāk

Leļļu teātris sāk biļešu pārdošanu uz augusta izrādēm

No 10. jūnija sākusies Latvijas Leļļu teātra biļešu iepriekšpārdošana uz izrādēm augustā! Pēc vasaras brīvdienām teātris nākamo sezonu sāks 8. augustā.

Lasīt vairāk

Fotoatmiņas par Leļļu teātra JUBILEJAS SVĒTKIEM 23. maijā

23. maijā Latvijas Leļļu teātris rīkoja JUBILEJAS SVĒTKUS par godu savas 70. sezonas izskaņai. FOTOGALERIJA

Lasīt vairāk

Lietuviešu bērni ar ovācijām uzņem „Divas Lotiņas”

Latvijas Leļļu teātra izrāde „Divas Lotiņas” izpelnījusies bērnu ovācijas un bravo saucienus 21. Starptautiskajā leļļu teātru festivālā Kauņā. Neskatoties uz to, ka mazie skatītāji izrādi varēja saprast tikai ar tulka starpniecību, režisora Ģirta Šoļa un Leļļu teātra aktieru kopdarbs viņus patiesi aizrāvis.

Lasīt vairāk

Latvijas Leļļu teātris rīkos „Jubilejas svētkus”

Latvijas Leļļu teātris gatavojas atzīmēt 70. sezonas noslēgumu, dāvinot saviem skatītājiem „Jubilejas svētkus”, kuru norise plānota teātra pagalmā 23. maijā no plkst. 14:00 līdz 17:00.

Lasīt vairāk

Leļļu teātrī pirmo reizi iestudē „Alisi Brīnumzemē”

Leļļu teātra jaunajā iestudējumā, ko pēc Luisa Kerola darba „Alises piedzīvojumi Brīnumzemē” motīviem veido režisors Edgars Kaufelds, būs sastopami brīnumi, mīklainas parādības un dulli personāži.

Lasīt vairāk

Leļļu teātrī būs skatāmas bērnu darinātās lelles A. Burova konkursam

Laikā no 9. aprīļa līdz 10. maijam Latvijas Leļļu teātrī izrāžu norises dienās būs skatāmas bērnu un jauniešu veidotās lelles konkursam "Kikerigū!", kas veltīts A. Burova atcerei.

Lasīt vairāk

Svētdien skatītājus sagaidīs pats Lieldienu zaķis!

Svētdien, 5. aprīlī skatītājus sagaidīs pats Lieldienus zaķis! Pirms izrādēm un to starpbrīžos viņš visus aicinās iet rotaļās, spēlēt spēles un, protams, ripināt olas! Tos, kas vēlēsies piedalīties olu ripināšanas sacensībās, aicinām ņemt līdzi pašu krāsotas olas!

Lasīt vairāk

SESTDIEN, 21. MARTĀ teātrī notiks žurnāla PŪCĪTE radošā darbnīca!

Sestdien, 21. martā no plkst. 10:00 līdz 15:20 Leļļu teātra foajē notiks bērnu žurnāla PŪCĪTE radošā darbnīca, kurā mazie IZRĀŽU apmeklētāji pirms izrādēm un to starpbrīžos varēs krāsot un risināt Pūcītes atjautības uzdevumus. Radošo darbnīcu vadīs pati Pūcīte :)

Lasīt vairāk

M. Stārastei velītās izstādes atklāšana 4. martā

Vakar, 4. martā, atklājām izstādi "Mūžs kā pasakā - Margaritas Stārastes pasaule". Ekspozīcija apskatāma izrāžu norises dienās līdz 7. aprīlim. FOTOGALERIJA

Lasīt vairāk

Leļļu teātrī top muzikāla izrāde pēc Margaritas Stārastes pasakas „Kas notiek Dižmežā?” motīviem

Jau pēc nepilna mēneša – 22. martā – Latvijas Leļļu teātrī gaidāma pirmizrāde. Iemīļotās latviešu pasaku rakstnieces un ilustratores Margaritas Stārastes rūķi, laumiņas un citi brīnumaini tēli priecēs jaunajā muzikālajā izrādē „Kas notiek Dižmežā?”.

Lasīt vairāk

Leļļu teātris skolēnu brīvdienās priecēs ar papildizrādi „Emīls un Berlīnes zēni”

Ņemot vērā skatītāju lielo interesi un pieprasījumu, Leļļu teātris skolēnu brīvdienās – trešdien, 18. martā plkst. 18:30 izsludina papildizrādi Ēriha Kestnera stāstam „Emīls uz Berlīnes zēni”.

Lasīt vairāk

Latvijas Leļļu teātrī atgriežas „Medus stundas”!

Atsaucoties uz daudzkārtējiem skatītāju lūgumiem, Latvijas Leļļu teātris atjauno „Medus stundu” tradīciju un aicina 17. februārī no plkst. 13:00 līdz 15:00 izmantot iespēju iegādāties biļetes par zemākām cenām.

Lasīt vairāk

jau pēc nedēļas...

PIRMIZRĀDE. Dmitrija Petrenko debija leļļu teātrī - "Neglītais pīlēns" 14. februārī pl. 15:00!

Lasīt vairāk

Latvijas Leļļu teātris sveic dzimšanas dienā Dainu Strelēvicu!

Leļļu teātris sirsnīgi sveic savu ilggadējo darbinieci un neskaitāmu izrāžu dziesmu tekstu autori Dainu Strelēvicu dzimšanas dienā! Daina teātrī strādājusi par sabiedrisko attiecību speciālisti, organizējusi dažnedažādus pasākumus, tulkojusi un rakstījusi bērnu lugas, taču visneatsveramākais ieguldījums Leļļu teātra repertuārā ir brīnišķīgie, asprātīgie un skanīgie dziesmu teksti, ko bērni turpina skandināt vēl ilgi pēc izrādes beigām. No pašlaik repertuārā esošajiem iestudējumiem tos var dzirdēt izrādēs „Pīļu namiņa noslēpums”, „Rūķis – sveču lējējs”, „Sniega karaliene”, „Saulīte un sniega cilvēciņi”, „Ērkšķrozīte”, „Gudrais zobiņš” un „Lācītis sirsniņā”, no kurām pēdējām divām Daina Strelēvica ir arī pašas lugas autore.

Lasīt vairāk

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.