Pēc pasakas motīviem

Sarkangalvīte un vilks

2+RU
1h 15min  / 2 cēlieni
Kamīnzāle (Rīgas Latviešu biedrības namā)

Par izrādi

Dramatizējums: Irina Grindenko
Pirmizrāde: 10.04.2015.

Pēdējā desmitgadē Latvijas Leļļu teātris eksperimentē ar dažādām leļļu vadīšanas tehnikām. Viens no šādiem eksperimentiem un jaunumiem ir marionešu izrādes bērniem. Pirmais marionešu iestudējums mazuļiem bija “Trīs sivēntiņi un vilks”, kas tapa 2014. gadā un ieguva lielu skatītāju atzinību. Nu režisore Vija Blūzma kopā ar mākslinieku Gediminu Kotello un mūzikas autoru, Leļļu teātra aktieri Anriju Sirmo sarežģītajā marionešu vadīšanas tehnikā radījuši vēl vienu izrādi pašiem mazākajiem – “Sarkangalvīte un vilks”. Pēc Brāļu Grimmu pasakas motīviem to dramatizējusi Irina Grindenko.

Izrādes veidotāji saglabājuši pasakas tradicionālo sižetu un izveidojuši iestudējumu, kas skatītājiem atgādina, cik svarīgi mīlēt un sargāt savus tuvākos, cik svarīgi palīdzēt un viņos ieklausīties.

Radošā komanda

Režisore:
Vija Blūzma
Mākslinieks:
Gedimins Kotello
Komponists:
Anrijs Sirmais

Lomās

Sarkangalvīte:
Jūlija Meščerjakova
Mamma, Vecmāmiņa:
Irina Krasta
Vilks:
Vladimirs Svoboda
Mednieks:
Jurijs Luniks

Video

В Латвийском театре Кукол 10 апреля премьера спектакля “Красная Шапочка и волк”
Красная Шапочка и волк

Atsauksmes

Алёна

Хорошая постановка, красочная и интересная. Маленькие детки могут испугаться волка, поэтому рекомендовала бы не раньше 3 идти.

Лариса

Спектакль красивый, красочный, интересный. В 2 года некоторым зрителям рановато, но в 3-4 и даже 5 самое то! Постановка классическая, очень понравилась.

Tava atsauksme

* Ja atsauksme neatbilst vispārpieņemtām normām, Leļļu teātris ir tiesīgs to nepublicēt

Personas datu pārzinis - VSIA "Latvijas Leļļu teātris", reģ.nr. 40003782984, adrese: Kr.Barona iela 16/18, Rīga, LV-1050;
Kontaktinformācija: e-pasta adrese: info@lelluteatris.lv, tālrunis + 371 67285418

Atsauksme iesūtīta!

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.