Jaunumi

Latvijas Leļļu teātris noslēdz sezonu!

Latvijas Leļļu teātris šodien, 19. jūnijā, ar izrādi „Skroderdienas Silmačos” noslēgs savu 69. sezonu. Līdz ar teātra lellēm un aktieriem, kas dosies vasaras atpūtā, no 20. jūnija būs slēgta arī teātra kase, kas atsāks darbu 21. jūlijā. Līdz tam biļetes uz augusta un septembra izrādēm būs pieejamas iepriekšpārdošanā citās „Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Latvijas Leļļu teātra jaunā sezona sāksies 9. augustā. Uz tikšanos!

Latvijas Leļļu teātris šodien, 19. jūnijā, ar izrādi „Skroderdienas Silmačos” noslēgs savu 69. sezonu. Tās laikā skatītājiem par prieku tika iestudētas 10 jaunas izrādes, Leļļu teātris ar speciāli veidotām programmām piedalījās mūsdienu kultūras forumā „Baltā nakts” un projektā „Muzeju nakts”. Februārī Uzvaras parkā jau piekto gadu pēc kārtas notika Leļļu teātra Jautrā Olimpiāde. Izrāde „Snaudošā pūķa pasaka” tika atlasīta dalībai divos starptautiskos teātru festivālos – Bornholmā (Dānija) un Lomžā (Polija), kur tai tika piešķirta žūrijas balva par labāko skatuvisko stāstījumu. Ieskatu šīs sezonas notikumos var gūt šajā video

Līdz ar teātra lellēm un aktieriem, kas dosies vasaras atpūtā, no 20. jūnija būs slēgta arī teātra kase, kas atsāks darbu 21. jūlijā. Līdz tam biļetes uz augusta un septembra izrādēm būs pieejamas iepriekšpārdošanā citās „Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv.

Latvijas Leļļu teātra jaunā sezona sāksies 9. augustā.

Uz tikšanos!

 

 

 

Atpakaļ

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.