Based on fairytale

Little Red Riding Hood

2+LV
1h 15min  / Act 2
Small hall
16,00 EUR

About the performance

Premiere: 21.11.2015.

In the last decade Latvian Puppet Theatre has been experimenting with various puppet operating techniques. Among other novelties, the theater is presenting now also marionette puppet shows for children. The first such an experiment - the show "Three Little Pigs and Wolf," staged in 2014, received very positive reviews and feedback from our spectators. Thus the Theater`s director Vija Blūzma together with an artist Gediminas Kotello and Theater`s puppeteer and composer - Anrijs Sirmais, have created and staged another show featuring marionettes - one of the most complex and difficult forms of puppetry. So now our youngest visitors are welcome to enjoy another amazing story -  “Little Red Riding Hood”, adaption by Irina Gridenko based on Brothers Grimm fairy tale.

The creators of the show has kept to the traditional storyline of the tale and staged a play that reminds us all, how essential it is to love and to care for those around us; and to lend a sympathetic ear or a helping hand whenever needed.


 

Creative team

Stage Director:
Vija Blūzma
Stage Designer:
Gedimins Kotello
Composer:
Anrijs Sirmais
Translation:
Daina Strelēvica

Roles are played by

Little Red Riding Hood:
Baiba Vanaga, Dana Avotiņa-Lāce
Mother, Grandmother:
Santa Didžus
Wolf:
Anrijs Sirmais
Hunter:
Miķelis Žideļūns

Video

Sarkangalvīte un vilks
“Sarkangalvīte un vilks” Leļļu teātrī

Comments

Anna

Nu šī ir super! :) Viena no vislabākajām! Patika gan bērniem (dažāda vecuma), gan vecākiem. Dievinu šīs lelles un dekorācijas - krāsainas, košas. Izrāde pozitīva un ar humoru. Vilks vispār SUPER. Un vecmāmiņa lieliska. Izrādē varēs gan nosmieties, gan noteikti aiziesiet ar platu smaidu. :)

Marta

Tēli ļoti interesanti un mīlīgi, bet kaut kāda bīrdī izveidojas skaļums un skatuves un arī zālē, kad vairs uzmanību nevar noturēt ne bērni, ne vecāki. Vecmāmiņa fantastiska:)

Ance

Esam bijušas uz gandrīz visām 2+ bērnu izrādēm. Sarkangalvīte un vilks ir visjaukākā no visām redzētajām- uz to bijām pat divreiz un labprāt ietu vēl. Manā skatījumā tieši tādai ir jābūt šīs vecuma grupas leļļu teātra izrādei- bērnišķīgi mīļai, bez visādiem šausmu momentiem. Izrādē īpaši patika vecmāmiņas klavierspēle, vecmāmiņas satikšanās ar vilku bija asprātīga, Sarkangalvītes izdarības arī komiskas. Novēlu teātra kolektīvam vairāk tādas mīļas, pozitīvas un bērnišķīgas izrādes- šajā vecuma grupā "ļaunos" tēlus un sižeta spriedzi mazie bērni tik un tā nespēj novērtēt. Toties priecīgi dejojošas un dziedošas lellītes bērnus sajūsmina.

Ilze

Brīnišķīga izrāde! Ļoti patika mums abām!

Inese

Fantastiska izrāde, meitai 2.9 gadi, bij sajūsmā un ilgi vēl atcerējās.

Tava atsauksme

* If the comment does not comply with the generally accepted norms, the Puppet Theatre has the right not to publish it

Personas datu pārzinis - VSIA "Latvijas Leļļu teātris", reģ.nr. 40003782984, adrese: Kr.Barona iela 16/18, Rīga, LV-1050;
Kontaktinformācija: e-pasta adrese: info@lelluteatris.lv, tālrunis + 371 67285418

Comment has been sent in!

Mēs izmantojam savas un trešo pušu sīkdatnes, lai uzzinātu, kā jūs izmantojat mūsu mājaslapu un nodrošinātu mājaslapas funkcionalitāti. Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu” vai noraidīt, noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”.

Noklikšķinot uz pogas “Nepiekrītu”, tiks izmantotas tikai funkcionālās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību.